Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

KOWALSKY MEG A VEGA 15


Papp László Budapest Sportaréna

2018. február 17. 20:00

Kowalsky meg a Vega 15 éves jubileum.

15 év, 9 album, rengeteg koncert, videoklip és emlék – ünnepel a Kowalsky meg a Vega, és nem csak úgy ímmel-ámmal: idén dupla album, a 2018-at a jubileum évét pedig Aréna koncerttel nyitják meg.

A 2003-as Pimasz grimasz című első albumuk óta sok változáson ment keresztül a zenekar. A Kowalsky, Jimmy, More, Dani és Sóder alkotta jelenlegi felállás azonban erősebb, mint valaha. Legutóbbi nyolcadik lemezük, a Varázsszavak, négyszeres platina minősítést ért el néhány hónap alatt. Ami az immár tizenötödik évben is a bandát jellemzi, az közönségükkel való kapcsolata. Közvetlen dalszövegeik, emberközeli és egyben sodró hangulatú koncertjeik nyomán mára az ország egyik legnépszerűbb zenekarává váltak. „A dalaink a nagybetűs életről szólnak! Pontosan meg vannak fogalmazva azok az irányultságok, indíttatások, amikre mi gondolunk, hogy fontos, érdemes szót ejteni róla. Aki már ismeri a zenekart, az pontosan képbe van azzal, hogy mi „csak” az életről beszélünk.” – mondja Kowa. A csapat mottója is lehetne a 2010-ben megjelent Ötcsillagos című album, Ki van ez találva című dalának egy sora: „Mindennek oka van, ez Tökéletes világ!”

A zenekar 2017-ben sem pihen meg, közelgő 15 éves jubileuma alkalmából dupla albumot ad ki, mely októberre várható és ahogy a korábbi lemezek, ez is a debreceni stúdióban készül. Persze, addig sem maradunk hallgatni- és látnivaló nélkül, hiszen április 2-án a csapat klipet forgat a dupla album egyik dalára, mindamellett, hogy egész évben folyamatos, megújult látványvilágú koncertek várhatók országszerte a jelentősebb klubokat és fesztiválokat érintve. A sorra teltház előtt játszó Kowalsky meg a Vega Jubileumi koncertjére még rátesz egy lapáttal és fennállásának legnagyobb buliját ígéri rajongóinak a Papp László Budapest Sportarénában 2018. február 17-én.

Az elmúlt tíz évben rengeteg feledhetetlen koncert és élmény van mögöttünk, valamint megszámlálhatatlan elismerés és díj mind a közönség, mind pedig a szakma részéről.

'Csepp a tengerből, mely sziklás partot ér,

Szirmok ezerfelé, amint virágot tép a szél,

Csepp a véredből, ami mindent elmesél,

Nincs már se égen, se földön, csak a remény,

hogy visszatér.'

Garantáltan kihagyhatatlan Kowalsky meg a Vega koncert lesz!

A jegyvásárlás gyermekek számára 3 éves kortól kötelező.